2013-08-16 09:43:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Mintha kifordult volna önmagából

Napi horoszkóp augusztus 16-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha sértődött arccal jár-kel a kollégái között, akkor nem csodálkozhat azon, ha ma sem kerül fel a közkedveltségi listák élére. Aki szeretetet akar kapni, annak szeretetre méltóan is kell viselkednie. Semmi sem jár ingyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Érzi, tudja jól, önön csak egy-két nap extra pihenés, hosszú alvás, délig tartó heverészés segíthet már. Előbb ezt iktassa be az életébe, csak aztán gondoljon az aktívabb pihenésre. Akkor jobban megy majd az is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szerencsével járhat: kis kockázattal nagyot nyerhet. A mai nap különlegesen jó alkalmat adhat erre, de azért óvja magát már előre is a nagyobb veszteségtől. Kaszinóba tehát semmiképp se menjen. Mondom: kis kockázattal…!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Még csak péntek van, de ön már úgy érzi, itt a hétvége! Már előre rápihen a szombatra, de ezzel sajnos felkeltheti a főnöke nem tetszését. Nehogy dorgálás legyen a vége! Ma még ne akarjon lazítani!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Túlvállalta magát a munkahelyén, és ettől, ma már látja a hétvégi tervei is romba dőlhetnek. Ne keseregjen, inkább kérjen segítséget! Még mindig jobb beismerni, hogy rászorul, mint az esetleges kudarc, vagy kimerültség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Régóta halogatott valamit, aminek végre a végére járhat. A megoldás talán egyszerűbb és kézenfekvőbb is, mint remélte volna. A megtalálásában egy rokona, talán a testvére is a segítségére lehet ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mintha kifordult volna önmagából: folyamatosan szurkálódik, kellemetlenkedik, csipkelődik. Ma bizony nem akar jó benyomást tenni. Ámde akkor se sértődjön meg, ha ezt a viselkedését visszakapja valakitől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Váratlan ajánlatot kaphat, hirtelen nem is tudja, mit kezdjen vele. Egyelőre semmit. Jobb, ha még alszik rá egyet, mielőtt kimondaná a döntését. A mérlegeléshez egy barát tanácsait is kikérheti. Vagy esetleg többekét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kimerítő napja lehet. Már megint túlvállalta magát, a kérdés csak az, vajon megfizetik-e önnek ezért a kellő árat? Vigyázzon, nehogy kihasználásba menjen át a dolog. Már csak azért is, mert erőit valami nemesebbre használhatná.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hiába lát bele önt valamit valakibe, ha az nem akar tudomást venni erről. Gondolhatja ön ugyan, hogy az illető félreismeri magát, ezzel még nem oldotta meg a problémát. Lehet, hogy mindnyájan csak féligazságokat birtoklunk.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kisebb balesete lehet a mai napon, de azért még nem kell, hogy ezért telejajgassa mások életét is. Ha mindenki kedvét elrontja, azzal az öné még nem lesz sokkal jobb. Óvakodjon az éles szerszámoktól, és ne járkáljon mezítláb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Már ma a jövő hét miatt aggodalmaskodik. Ha teheti, készüljön fel rá, ha nem akkor próbálja meg elterelni a gondolatait. Ha vizsgára készül, használja fel a hajnalai értelmi frissességét. Keljen korán, hátha megleli aranyát!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: